Voeg stijl en comfort toe aan uw huis met een houten veranda

Een houten veranda creëert een mooie, sfeervolle uitstraling in uw tuin doordat het hout zich zo mooi aanpast aan uw tuin vanwege zijn natuurlijke look. Het zorgt er ook voor dat u wat langer van uw tuin kunt genieten op een stijlvolle manier, doordat het net dat extra beetje bescherming biedt tegen de wind en de regen.

Zomerdagen kunnen zo langer en beter benut worden met de zon die mooi door het dak zal schijnen en de kaarsjes en lichtjes die de zwoele zomeravonden helemaal afmaken wanneer u onder uw houten veranda wat langer kunt nagenieten. Het is niet alleen een aanwinst voor in de zomerdagen, maar ook in de winterdagen heeft het zo zijn functie doordat tuinmeubels hieronder geplaatst kunnen worden en zo veilig staan voor de strenge winters.

De mooiste houten veranda’s voor uw tuin vindt u bij OverkappingPlaza!

Voor een houten veranda bent u bij OverkappingPlaza bij het juiste adres. OverkappingPlaza is al jarenlang de goedkoopste leverancier in de Benelux van onder andere veranda’s. Wij besteden veel aandacht aan de kwaliteit van onze producten, dat wilt zeggen dat u kwalitatieve producten van ons kunt verwachten die u ook nog eens nergens anders goedkoper zult vinden.

Breed assortiment van een houten veranda:

Wij bieden een breed assortiment aan, des te groter de kans dat u een houten veranda bij ons vindt voor uw tuin. Een veranda kan dienen als een overkapping van uw terras zowel losstaand als aan uw huis, maar het is ook een optie om een veranda te gebruiken als overkapping voor uw auto.

Standaard maten worden aangeboden, maar het is uiteraard ook mogelijk om een veranda aan te passen naar wens met maatwerk. Daarvoor kunt u gerust contact met ons opnemen en proberen we er samen uit te komen wat uw wensen zijn en wat wij voor u kunnen betekenen.

Onderhoud van een houten veranda:

Een houten veranda vraagt natuurlijk om een ander soort onderhoud dan een aluminium veranda, daarom dat het van belang is om er rekening mee te houden waar u precies aan moet denken. Onze veranda’s zijn gemaakt van lariks/douglas hout die al erg duurzaam zijn van zichzelf en gaan daardoor lang mee. Toch is het van belang dat u de aangeraden, bijbehorende producten voor het onderhoud van uw houten veranda gebruikt zoals aangegeven is bij elk product. Belangrijk is om te weten dat, ongeacht wat voor veranda u wilt aanschaffen, een goede fundering erg belangrijk is voor een veranda.

De voordelen van een houten veranda ten opzichte van een aluminium veranda zijn:

  • Aesthetiek: Houten veranda’s worden als esthetisch aantrekkelijk gezien door vele dan aluminium veranda’s. Hout heeft natuurlijke kenmerken zoals nerven, knopen en kleurverschillen die de veranda een unieke uitstraling geven.
  • Duurzaamheid: Een goed onderhouden houten veranda kan jarenlang meegaan. Hout is een sterk en duurzaam materiaal dat kan worden beschermd tegen de elementen met behulp van oliën of beitsen.
  • Flexibiliteit: Houten veranda’s zijn algemeen wat gemakkelijker aan te passen of te veranderen dan aluminium veranda’s. Hout kan gemakkelijk worden gesneden, gevormd en geverfd, terwijl dit bij aluminium veranda’s vaak complexer is.
  • Milieuvriendelijk: Hout is een natuurlijk en hernieuwbaar materiaal.
  • Warmtegevoel: Hout is een natuurlijk materiaal en heeft dus geen koude oppervlakte zoals aluminium. Hierdoor kan een houten veranda een aangenamer gevoel geven tijdens warme dagen.
  • Nabehandeling: Houten verandas kunnen een verf- of beitslaag hebben en als gevolg daarvan kunt u de veranda eenvoudig veranderen in de kleur die u wilt.

Mocht u interesse hebben dan kunt u zelf al een kijkje nemen op ons aanbod op onze site, maar uiteraard zijn wij ook altijd bereikbaar voor vragen voor een bepaalde houten veranda naar wens.

Bent u geïnteresseerd in een houten veranda voor uw tuin of heeft u nog vragen? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak of kom langs in onze showroom in Lelystad om ons uitgebreide assortiment te bekijken. Onze experts staan klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte veranda voor uw specifieke wensen en eisen. Wij zien u graag in onze showroom

Persoonlijk advies

Kom langs en bekijk de mogelijkheden in onze showroom! Wij staan klaar voor al uw vragen. Plan een afspraak voor de zekerheid of kom spontaan langs.