Zonwering

Zonwering voor de overkapping van Aluxe & Rainbow collection

Comfortabel en stijlvol: Onze zonwering biedt de oplossing

Wanneer de zon in zijn volle glorie schijnt, kan het binnen en buiten snel warm en oncomfortabel worden. Maar met onze hoogwaardige zonwering kunt u het hele jaar door genieten van een aangenaam en schaduwrijke buitenruimte.

Of u nu kiest voor de stijlvolle Rainbow-collection of de luxueuze Aluxe-zonwering die zowel boven als onder uw overkapping kan worden gemonteerd.

Waar wacht u nog op? Maak uw terrasoverkapping no comfortabeler en geniet van de zon zonder de ongemakken!

Zonwering van Aluxe

Om uw terrasoverkapping compleet te maken, hebben wij ook zonwering in ons assortiment. Onze zonweringen zijn van hoge kwaliteit en bieden een uitstekende bescherming tegen de zon. Of u nu op warme zomerdagen in de schaduw wilt afkoelen of de avondzon wilt trotseren, met een zonwering van Aluxe kunt u zich volledig op uw gemak voelen en ontspannen van het stressvolle leven van alledag in een huiselijke sfeer. Prestige dankzij een perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. Wij bieden een breed scala aan maten en kleuren die gegarandeerd passen bij uw overkapping!

Maak een afspraak met één van onze specialisten.

Wij reserveren graag een volledig uur om uw wensen door te nemen. We voorzien u graag van persoonlijk advies op maat. Wacht niet en maak nu een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek

Zonwering van Rainbow collection

De Rainbow Collection knikarmschermen zijn ontworpen met uw comfort in gedachten. Met hun slanke en moderne uitstraling bieden deze zonneschermen een geweldige bescherming tegen zonlicht en warmte. Ze zijn perfect voor het creëren van schaduwrijke ruimtes op uw terrasoverkapping.

Onze Rainbow Collection knikarmschermen zijn eenvoudig te installeren en te bedienen, en zijn voorzien van hoogwaardige materialen en technologie. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, zodat u zeker een zonnescherm vindt dat past bij uw specifieke behoeften en overkapping.

 

  • Malta-model heeft een stijlvolle en compacte cassette, waardoor het zonnescherm perfect is voor kleinere oppervlakken.
  • Ibiza-model heeft een robuustere cassette en is geschikt voor grotere oppervlakken.
  • Balero-model heeft een uniek ontwerp met afgeronde vormen en is verkrijgbaar in vele verschillende kleuren.
  • Corfu-model is perfect voor het creëren van schaduw op grote oppervlakken, zoals bijvoorbeeld een tuinfeest.

Of u nu op zoek bent naar een knikarmscherm voor een kleine of grote ruimte, de Rainbow Collection heeft een passende oplossing voor u. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om uw bestelling te plaatsen. Wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte zonnewering voor uw overkapping!

Waarom een Zonwering bij overkapping plaza?

OverkappingPlaza is leverancier van hoogwaardige aluminium terrasoverkappingen, vaste wanden en schuifwanden. De moderne, state of the art productiefaciliteit van onze producent is gevestigd in Kevelaer, net over de grens in Duitsland. Hier brengt onze producent – onder naleving van alle binnen de in de branche vastgestelde kwaliteitsnormen – haar brede range aan hoogwaardige producten voort. Alle verandadaken worden standaard met 10 jaar garantie geleverd.

Naast het adembenemende design, onderscheiden OverkappingPlaza producten zich door innovatieve constructies en slimme oplossingen. De modulaire opbouw, de verborgen bevestigingsdelen, het unieke scharnierbare profiel alsook het gebruik van duurzame materialen en een hoogwaardige coating dragen bij aan doordachte systemen die passen bij moderne architectuur maar ook perfect aansluiten op de meer traditionele bouwstijlen.