Glazen schuifwanden

Maatwerk Panorama glasschuifwanden

U kunt ervoor kiezen uw Aluxe veranda uit te breiden met glazen schuifwanden. Hiermee wordt u de mogelijkheid geboden om uw veranda winddicht af te sluiten.
De glazen schuifwanden van Aluxe bieden u het comfort van een prachtig verlengstuk van uw terras en een extra kamer aan huis.

Uiteraard zijn er vele opties om het geheel te verfraaien.

  • RVS slot
  • Borstelprofielen
  • Industrial look stalen elementen
  • Middensluitend
  • Melkglas of Planibel (donkergrijs) glas

Persoonlijk advies

Of u nu wilt genieten van een zomerse avond of een regenachtige dag, onze glazen schuifwanden bieden de perfecte oplossing om uw tuin om te toveren tot een comfortabele en stijlvolle omgeving.

Wij staan voor u klaar met advies op maat!

Viewline schuifpui

Ervaar in een handomdraai een perfecte verbinding tussen binnen en buiten. Keer op keer geniet je van een optimale ventilatie en glashelder uitzicht. Ongeacht het seizoen.

Het Viewline schuif-draaisysteem bestaat uit meerdere individuele glazen wanden. Open ze soepel in zijn geheel en dompel jezelf onder in de warmte van de zon. Sluit de wanden en geniet van een prachtig uitzicht. Te bestellen in de kleuren antraciet en zwart.

Aluminium glaskozijnen

Met aluminium kozijnen met glas zorgt u voor een windbeschermd, licht doorlatend terras. Ongestoord genieten van uw rust en toch de natuur om u heen waarnemen en beleven. Ongeacht het seizoen of het weer, met onze kozijnen beleeft u een unieke buitenbeleving die je nooit meer wilt missen. Voor de uitbreiding van uw veranda met aluminium wanden kunt u uit verschillende mogelijkheden kiezen:

  • Schuifpuien aan de voor- of zijwand
  • Zijwanden met borstwering
  • Voorwand met valraam, enkele deur of dubbele deur

Neem contact met ons op!

Kom in contact met een van de specialisten van OverkappingPlaza. U kunt het onderstaande contactformulier invullen, ons telefonisch of per mail bereiken.

"*" indicates required fields

Naam*
Email*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Openingstijden

Maandag

Gesloten

Di t/m Vr

09:00 – 17:00

Zaterdag

09:00 – 17:00

Zondag

Gesloten

Contact

OverkappingPlaza
Ketelmeerstraat 152
8226JX Lelystad