Glazen schuifwanden

Beleef comfort, ervaar flexibiliteit!

De Glazen schuifwand systemen van OverkappingPlaza transformeren uw terrasoverkapping in een luxe tuinkamer en bieden bescherming tegen wind en regen. Met onze schuifwanden kunt u het hele jaar door genieten van uw tuin, ongeacht de weersomstandigheden.

De Aluxe Panorama en de Viewline Schuif-draaisysteem zijn niet alleen functioneel, maar ook esthetisch verbluffend. Ze zorgen voor een moderne uitstraling en een gevoel van openheid en ruimte. 

Door de mogelijkheid om te schuiven en draaien, vergroten deze producten uw leefruimte en creëren ze een naadloze overgang tussen binnen en buiten.

Of u nu wilt genieten van een zomerse avond of een regenachtige dag, onze glazen schuifwanden bieden de perfecte oplossing om uw tuin om te toveren tot een comfortabele en stijlvolle omgeving.

Aluxe Panorama

U kunt ervoor kiezen uw Aluxe veranda uit te breiden met glazen schuifwanden. Hiermee wordt u de mogelijkheid geboden om uw veranda winddicht af te sluiten.
De glazen schuifwanden van Aluxe bieden u het comfort van een prachtig verlengstuk van uw terras en een extra kamer aan huis.

Er zijn 3 verschillende systemen:

 • AL22: Onderrail vlak. De wieltjes vallen in de sporen. (8 mm hoog)
 • AL23: Onderrail hoog. De sporen worden separaat bevestigd in de onderrail, ieder paneel gaat niet verder open dan gewenst. De wieltjes staan op de sporen. (26 mm hoog)
 • AL24: Onderrail hoog. Aluminium rail uit een stuk, waardoor deze extreem sterk is. De wieltjes staan op de sporen. (15 mm hoog)

Uiteraard zijn er vele opties om het geheel te verfraaien.

 • RVS slot
 • Borstelprofielen
 • Industrial look stalen elementen
 • Middensluitend
 • Melkglas of Planibel (donkergrijs) glas

Maak een afspraak met één van onze specialisten.

Wij reserveren graag een volledig uur om uw wensen door te nemen. We voorzien u graag van persoonlijk advies op maat. Wacht niet en maak nu een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek

Viewline schuif-draaisysteem

Ervaar in een handomdraai een perfecte verbinding tussen binnen en buiten. Keer op keer geniet je van een optimale ventilatie en glashelder uitzicht. Ongeacht het seizoen.

Het Viewline schuif-draaisysteem bestaat uit meerdere individuele glazen wanden. Open ze soepel in zijn geheel en dompel jezelf onder in de warmte van de zon. Sluit de wanden en geniet van een prachtig uitzicht. Te bestellen in de kleuren antraciet en zwart.

RUIMTE
De wanden zijn individueel te verplaatsen. Door ze naar één zijde te schuiven, benut je de ruimte optimaal. Zo kun je de ruimte nog meer naar je hand zetten.

LAGE DREMPEL
Ervaar een soepele overgang van binnen naar buiten. Dat komt dankzij de lage drempel (2,5 centimeter) Wel zo gastvrij voor kinderwagens, rolstoelen en rollators. En toch waterwerend.

SOEPEL ROLLEND, SCHONE RAILS
Open de glaswanden soepel. Dankzij de loopwagens en grote wielen rolt het systeem zeer eenvoudig. En met de ingebouwde borstels blijft de rails schoon.

STABIEL EN STEVIG GEHEEL
Iedere paneel is verbonden met de boven- en onderrail. Tijdens het sluiten schuiven de verticale zijdes van de panelen in het frame en onderling in elkaar. Met het sluiten van de loopdeur ontstaat er een stabiel en stevig geheel.

Maak een afspraak met één van onze specialisten.

Wij reserveren graag een volledig uur om uw wensen door te nemen. We voorzien u graag van persoonlijk advies op maat. Wacht niet en maak nu een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek

Aluminium kozijnen van Aluxe

Met aluminium kozijnen met glas zorgt u voor een windbeschermd, licht doorlatend terras. Ongestoord genieten van uw rust en toch de natuur om u heen waarnemen en beleven. Ongeacht het seizoen of het weer, met onze kozijnen beleeft u een unieke buitenbeleving die je nooit meer wilt missen.

Voor de uitbreiding van uw Aluxe veranda met aluminium wanden kunt u uit verschillende mogelijkheden kiezen:

 • Spiekozijn en/of schuine zijwand met glas
 • Rechthoekige zij- en voorwanden met glas
 • Schuifdeur met frame

De Spiekozijn, schuine zijwand of de rechthoekige zij- en voorwanden met glas zijn uitstekend te combineren met zowel de Aluxe Panorama glazen schuifwanden als met de schuifdeur met frame!

De Schuifdeur met frame word ook wel een aluminium schuifpui genoemd. Dit is een aluminium kozijn bestaand uit meerdere glaspanelen die omlijst zijn met een aluminium profiel dat schuift over een rail met maximaal 3 sporen.
U kunt raamelementen en schuifdeuren vrij combineren, of alle wanden zijn voorzien van aluminium schuifdeuren. Er zijn geen grenzen aan uw creativiteit. De schuifdeuren zijn niet alleen modern, maar ook uiterst functioneel. Wij bieden de mogelijkheid om de deur uit te rusten met een slotcilinder en sleutel. Door de grote ruiten heeft u een weids uitzicht over uw tuin en kunt u ongestoord genieten van uw rust! Optioneel is de beglazing ook mogelijk met melk- of isolatieglas.