Verdeca

Vouwdak met aluminium frame

Ultieme flexibiliteit en strakke belijning!

De Verdeca biedt extra woongenot in uw tuin door flexibiliteit. De overkapping beschikt over een zonwerend en waterbestendig doek. Zit u bijvoorbeeld op het terras en wilt u lekker van de zon genieten? Laat dan met een druk op de knoop het dek open gaan. Zo kunt u direct genieten van maximale lichtinval en het prachtige weer. Mocht u toch liever in de schaduw willen zitten of bescherming zoeken tegen de wind, regen of uv-straling, dan sluit u het doek met hetzelfde gemak.

Wanneer u glazen schuifwanden toevoegt, tovert u deze overkapping om in een complete tuinkamer. Optimaal comfort op uw terras dankzij de flexibiliteit van de Verdeca terrasoverkapping.

BreedteVanaf prijs
4000 mm€5.895,-
5000 mm€7.595,-
6000 mm€8.395,-

De Verdeca terrasoverkapping met aluminium frame en wit waterafstotend doek.

De constructie biedt optimale stevigheid en windbestendigheid. De overkapping biedt perfect uitzicht. Dit komt doordat de roestvrijstalen verbindingselementen en schroeven (onzichtbaar) zijn weggewerkt. De regengoot is bovendien voorzien van een anti-tocht systeem. Dit systeem voorkomt dat er wind tussen het plafonddoek, de rails en de regengoot naar binnen dringt.

Afhankelijk van uw wensen kan de Verdeca worden uitgebreid met diverse accessoires zoals:

  • Glazen schuifwanden
  • Led verlichting
  • Heaters
  • Zijwanden

Verdeca eigenschappen

KleurenAntraciet structuur (RAL7024)
DakbedekkingWater afstotend wit doek
Breedte (mm)4000 / 5000 / 6000
Uitval (mm)3000 / 3500 / 4000
BesturingMet de bijgeleverde SOMFY afstandsbediening stuurt u zowel het doek van de Verdeca als de optionele LED verlichting aan.
OptioneelGeïntegreerde LED verlichting in het doek

Persoonlijk advies

Wil je meer weten over een Deponti Verdeca overkapping?

Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk advies. We helpen je graag bij het maken van de beste keuze.

Waarom een Deponti Verdeca terrasoverkapping?

OverkappingPlaza is leverancier van hoogwaardige aluminium terrasoverkappingen, vaste wanden en schuifwanden. De moderne, state of the art productiefaciliteit van onze producent is gevestigd in Kevelaer, net over de grens in Duitsland. Hier brengt onze producent – onder naleving van alle binnen de in de branche vastgestelde kwaliteitsnormen – haar brede range aan hoogwaardige producten voort. Alle verandadaken worden standaard met 10 jaar garantie geleverd.

Naast het adembenemende design, onderscheiden OverkappingPlaza producten zich door innovatieve constructies en slimme oplossingen. De modulaire opbouw, de verborgen bevestigingsdelen, het unieke scharnierbare profiel alsook het gebruik van duurzame materialen en een hoogwaardige coating dragen bij aan doordachte systemen die passen bij moderne architectuur maar ook perfect aansluiten op de meer traditionele bouwstijlen.