Ribolla

Aluminium terrasoverkapping

Overal genieten van een overdekt terras!

De vrijstaande terrasoverkapping Ribolla is een volledig op zichzelf staande constructie. Daardoor bent u niet afhankelijk van plaatsing tegen een gevel en kunt u op elk plek in uw tuin genieten van en overdekt terras. Het hoogste punt van de Ribolla zit aan de voorkant, dit betekent dat de afvoer en de goor aan de achterkant van de overkapping zitten, waardoor het een strakke en open uitstraling behoudt.

Breedte Vanaf prijs
4060 mm €4.395,-
5060 mm €4.995,-
6060 mm €5.495,-

Vrijstaande terrasoverkapping Ribolla

Deponti Ribolla wordt standaard geleverd met een dichte achterwand, een dichte zijwand of een zijwand voorzien van een ultra helder polycarbonaat venster en een zijwand met een bordes. Uiteraard zijn er ook andere combinaties en varianten mogelijk en kunt u de Ribolla geheel naar wens opbouwen.

Afhankelijk van uw wensen kan de Ribolla worden uitgebreid met diverse accessoires zoals:

  • Glazen schuifwanden
  • Led verlichting
  • Heaters
  • Zijwanden

Ribolla eigenschappen

Kleuren Verkeerswit structuur (RAL9016) / Crème wit (RAL9001) / Antraciet structuur (RAL7024)
Goot Rond of klassiek
Staanders Vierkant
Dakbedekking Polycarbonaat (Opaal / Helder / Ultra helder/ Solar control)
Breedte (mm) 4060/5060/6060
Uitval (mm) 2500/3000/3500/4000

 

Beschikbare kleuren:

 

 

 

Kwaliteit en duurzaamheid

OverkappingPlaza is leverancier van hoogwaardige aluminium terrasoverkappingen, vaste wanden en schuifwanden. De moderne, state of the art productiefaciliteit van onze producent is gevestigd in Kevelaer, net over de grens in Duitsland. Hier brengt onze producent – onder naleving van alle binnen de in de branche vastgestelde kwaliteitsnormen – haar brede range aan hoogwaardige producten voort. Alle verandadaken worden standaard met 10 jaar garantie geleverd.

Eindeloze mogelijkheden

OverkappingPlaza biedt een uitgebreid aanbod aan accessoires: van verlichting tot aan buitenverwarming. Van een overkapping met glazen schuifdak, tot aan een overkapping met lamellen. Aluxe heeft het allemaal. Door de landelijke dekking is er altijd een kundig vakman bij u in de buurt, die u graag adviseert over alle mogelijkheden!

Innovatief

Naast het adembenemende design, onderscheiden OverkappingPlaza  producten zich door innovatieve constructies en slimme oplossingen. De modulaire opbouw, de verborgen bevestigingsdelen, het unieke scharnierbare profiel alsook het gebruik van duurzame materialen en een hoogwaardige coating dragen bij aan doordachte systemen die passen bij moderne architectuur maar ook perfect aansluiten op de meer traditionele bouwstijlen.

Onderhoudsarm

Zon, regen, sneeuw of wind… OverkappingPlaza producten zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Ze zijn vervaardigd uit hoogwaardige, duurzame materialen die weinig onderhoud behoeven. Zo kunt u met minimale zorg, jarenlang, dag in, dag uit, genieten van het buitenleven aan huis!

Referenties.