Pinela

Aluminium Lamellendak

De perfecte lichtinval op uw terras!

Welk seizoen het ook is, met de Pinela van Deponti bent u in charge over de weersomstandigheden op uw terras. De lamellen zijn namelijk 120 graden kantelbaar. Met een druk op de knop speelt u zo met de lichtinval, de schaduw en het luchtverloop onder uw overkapping.

De warme lucht blijft in de zomer niet onder uw overkapping hangen, terwijl u al dan iet van de zon geniet. Tegelijkertijd geniet u in de winter optimale bescherming tegen koude, regenachtige omstandigheden.

BreedteVanaf prijs
3000 mm€7.095,-
3500 mm€8.195,-

Super genieten met een Pinela Lamellendak

De Pinela verrijkt uw woning door zowel het design als het optimale gebruikersgenot. Met de afstandsbediening roteert u de lamellen eenvoudig in een stand die voor u de perfecte lichtinval creëert. Sterker nog, u kunt de lamellen mee laten draaien met de zon doordat de lamellen tot 120 graden traploos verstelbaar zijn.

Afhankelijk van uw wensen kan de Pinela worden uitgebreid met diverse accessoires zoals:

  • Glazen schuifwanden
  • Led verlichting
  • Heaters
  • Zijwanden

Pinela eigenschappen

KleurenAntraciet structuur (RAL7024)
Breedte (mm)3000 / 3500
Uitval (mm)3011 / 3539 / 4067 / 4947
LamellenDe lamellen zijn kantelbaar tot 120°. Met de bijgeleverde SOMFY afstandsbediening kunnen de lamellen van de Pinela én de optionele LED verlichting worden aangestuurd.
ToepassingZowel als wandmodel als vrijstaand te plaatsen
OptioneelLED verlichtingstrips

Persoonlijk advies

Wil je meer weten over een Deponti Pinela overkapping?

Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk advies. We helpen je graag bij het maken van de beste keuze.

Waarom een Deponti Pinela terrasoverkapping?

OverkappingPlaza is leverancier van hoogwaardige aluminium terrasoverkappingen, vaste wanden en schuifwanden. De moderne, state of the art productiefaciliteit van onze producent is gevestigd in Kevelaer, net over de grens in Duitsland. Hier brengt onze producent – onder naleving van alle binnen de in de branche vastgestelde kwaliteitsnormen – haar brede range aan hoogwaardige producten voort. Alle verandadaken worden standaard met 10 jaar garantie geleverd.

Naast het adembenemende design, onderscheiden OverkappingPlaza producten zich door innovatieve constructies en slimme oplossingen. De modulaire opbouw, de verborgen bevestigingsdelen, het unieke scharnierbare profiel alsook het gebruik van duurzame materialen en een hoogwaardige coating dragen bij aan doordachte systemen die passen bij moderne architectuur maar ook perfect aansluiten op de meer traditionele bouwstijlen.