Pinela Deluxe

Aluminium Lamellendak

Het cabrio-effect in uw tuin!

In een handomdraai de beschikking hebben over een open ruimte boven het terras. Met een druk op de knop opent u de lamellen van de Pinela Deluxe en creëert u een cabrio-effect in uw tuin.

De overkapping biedt u in de open stand maximale lichtinval. Tegelijkertijd beschermt de Pinela Deluxe u in gesloten stand tegen diverse weersomstandigheden en biedt u een schaduwplek op zonnige dagen.

BreedteVanaf prijs
3000 mm€9.875,-
3500 mm€12.075,-
4000 mm€13.175,-

Pinela Deluxe openschuifbare lamellendak

Met de Pinela Deluxe creëert u een buitenruimte die bescherming biedt tegen ieder weertype. Wanneer u de synchroon bewegende lamellen openschuift, ontstaat er en grote open ruimte boven uw terras. En tijdens het sluiten drukken de lamellen gelijktijdig op de pakking van de zijprofielen en zorgen zo voor optimale bescherming.

Afhankelijk van uw wensen kan de Pinela Deluxe worden uitgebreid met diverse accessoires zoals:

  • Glazen schuifwanden
  • Led verlichting
  • Heaters
  • Zijwanden

Pinela Deluxe eigenschappen

KleurenAntraciet structuur (RAL7024)
Breedte (mm)3000 / 3500 / 4000
Uitval (mm)3014 / 3571 / 4128 / 4964 / 6078
LamellenHet is mogelijk de lamellen naar één zijde te schuiven voor een open ruimte boven uw terras. Met de bijgeleverde SOMFY afstandsbediening kunnen de lamellen van de Pinela Deluxe én de optionele LED verlichting worden aangestuurd.
ToepassingZowel als wandmodel als vrijstaand te plaatsen
OptioneelLED verlichtingstrips

Persoonlijk advies

Wil je meer weten over een Deponti Pinela deluxe overkapping?

Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk advies. We helpen je graag bij het maken van de beste keuze.

Waarom een Deponti Pinela terrasoverkapping?

OverkappingPlaza is leverancier van hoogwaardige aluminium terrasoverkappingen, vaste wanden en schuifwanden. De moderne, state of the art productiefaciliteit van onze producent is gevestigd in Kevelaer, net over de grens in Duitsland. Hier brengt onze producent – onder naleving van alle binnen de in de branche vastgestelde kwaliteitsnormen – haar brede range aan hoogwaardige producten voort. Alle verandadaken worden standaard met 10 jaar garantie geleverd.

Naast het adembenemende design, onderscheiden OverkappingPlaza producten zich door innovatieve constructies en slimme oplossingen. De modulaire opbouw, de verborgen bevestigingsdelen, het unieke scharnierbare profiel alsook het gebruik van duurzame materialen en een hoogwaardige coating dragen bij aan doordachte systemen die passen bij moderne architectuur maar ook perfect aansluiten op de meer traditionele bouwstijlen.