Bosco

Aluminium terrasoverkappingen

Onze bestseller, kies uw eigen uitstraling!

De Deponti Bosco is een aluminium terrasoverkapping met een zeer hoog afwerkingsniveau. Daarnaast biedt de Bosco een breed scala aan keuzes in de afwerking, zoals de afwerking van de gootlijst en de uitstraling van de staanders. U kunt de Bosco daardoor helemaal afstemmen op uw stijl, smaak en voorkeuren. Daarmee zorgt u voor een perfecte match met uw huis en tuin

Breedte Vanaf prijs
4060 mm €1.550,-
5060 mm €1.825,-
6060 mm €2.050,-

De opzet van de Bosco terrasoverkapping is flexibel en daardoor geschikt voor iedere buiten situatie.

De Bosco heeft de beste prijs-kwaliteit verhouding in de markt en is daardoor het best verkochte model van Deponti. Het succes van de Bosco schuilt in de optimale keuzevrijheid die het product biedt op het gebied van uitstraling en mogelijkheden. Door ons modulaiere syteem zijn de mogelijkheden met de Bosco dus oneindig te nomen waardoor er een passende oplossing is voor elke situatie en iedere stijl. Zo is deze overkapping bijvoorbeeld ook koppelbaar waardoor de Bosco oneindig kan worden verbreed.

Afhankelijk van uw wensen kan de Bosco worden uitgebreid met diverse accessoires zoals:

  • Glazen schuifwanden
  • Led verlichting
  • Heaters
  • Zijwanden

Bosco eigenschappen

Kleuren Verkeerswit structuur(RAL9016) / Crème wit (RAL9001) / Antraciet structuur (RAL7024) / Zwart (RAL9005)
Goot Rond of klassiek
Staanders Halfrond of vierkant
Dakbedekking Polycarbonaat (Opaal / Helder / Ultra helder / Solar control)
Breedte (mm) 4060/5060/6060/7060 of een veelvoud hiervan
Uitval (mm) 2500/3000/3500/4000/6000

Beschikbare kleuren:

 

 

 

Kwaliteit en duurzaamheid

OverkappingPlaza is leverancier van hoogwaardige aluminium terrasoverkappingen, vaste wanden en schuifwanden. De moderne, state of the art productiefaciliteit van onze producent is gevestigd in Kevelaer, net over de grens in Duitsland. Hier brengt onze producent – onder naleving van alle binnen de in de branche vastgestelde kwaliteitsnormen – haar brede range aan hoogwaardige producten voort. Alle verandadaken worden standaard met 10 jaar garantie geleverd.

Eindeloze mogelijkheden

OverkappingPlaza biedt een uitgebreid aanbod aan accessoires: van verlichting tot aan buitenverwarming. Van een overkapping met glazen schuifdak, tot aan een overkapping met lamellen. Aluxe heeft het allemaal. Door de landelijke dekking is er altijd een kundig vakman bij u in de buurt, die u graag adviseert over alle mogelijkheden!

Innovatief

Naast het adembenemende design, onderscheiden OverkappingPlaza  producten zich door innovatieve constructies en slimme oplossingen. De modulaire opbouw, de verborgen bevestigingsdelen, het unieke scharnierbare profiel alsook het gebruik van duurzame materialen en een hoogwaardige coating dragen bij aan doordachte systemen die passen bij moderne architectuur maar ook perfect aansluiten op de meer traditionele bouwstijlen.

Onderhoudsarm

Zon, regen, sneeuw of wind… OverkappingPlaza producten zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Ze zijn vervaardigd uit hoogwaardige, duurzame materialen die weinig onderhoud behoeven. Zo kunt u met minimale zorg, jarenlang, dag in, dag uit, genieten van het buitenleven aan huis!

Referenties.