Ultraline Style

Als u kiest voor een tijdloos design.

Een tijdloos design met de Ultraline Style

De Ultraline Style combineert de unieke kenmerken van de Ultraline Classic met een uiterst fraaie, minimalistische look. Stoer en vol karakter; met grote staanders en een massieve goot maak je een statement. Met het kubistische, doordachte ontwerp heeft Aluxe een terrasoverkapping met plat dak optiek gecreëerd, waarmee een overspanning tot 7000 mm breed en een diepte tot 5000 mm op slechts 2 palen mogelijk is. Zo kunt u genieten van een onbelemmerd uitzicht op uw tuin!

Een veranda van OverkappingPlaza is altijd uit te breiden met verschillende opties, ook wanneer deze al is geplaatst. Een schuifwand, zonwering, ledverlichting,
heater en/of vaste wand zijn enkele voorbeelden van de talloze opties waaruit gekozen kan worden.

Breedte Vanaf prijs
5000 mm €9.995,-
6000 mm €11.595,-
7000 mm €12.995,-

Dakbedekking

De Aluxe Ultraline heeft een kubistisch, rechthoekig design met geïntegreerde glashelling in de ligger.
Een Aluxe Ultraline met glazen dakbedekking is een luxe en kwalitatief hoogwaardige veranda met een uitstekende prijskwaliteit verhouding. Tegen meerprijs is melkglas ook mogelijk.

Ultraline Style eigenschappen

  • Kubistisch, rechthoekig design zonder dakhelling
  • Geïntegreerde glashelling in de ligger
  • Extra sterke goot, liggers en staanders voor een brede en diepe overspanning
  • Tot 7000 mm breed uit een goot op 2 staanders
  • Montage materiaal in Ral kleur
  • 8 mm veiligheidsglas
  • Maatwerk mogelijk
  • Makkelijk uit te bouwen tot wintertuin
  • Geïntegreerde regengoot
  • 4 standaard RAL kleuren

Persoonlijk advies

Wil je meer weten over een Aluxe Ultraline style overkapping?

Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk advies. We helpen je graag bij het maken van de beste keuze.

Waarom een Aluxe Ultraline terrasoverkapping?

OverkappingPlaza is leverancier van hoogwaardige aluminium terrasoverkappingen, vaste wanden en schuifwanden. De moderne, state of the art productiefaciliteit van onze producent is gevestigd in Kevelaer, net over de grens in Duitsland. Hier brengt onze producent – onder naleving van alle binnen de in de branche vastgestelde kwaliteitsnormen – haar brede range aan hoogwaardige producten voort. Alle verandadaken worden standaard met 10 jaar garantie geleverd.

Naast het adembenemende design, onderscheiden OverkappingPlaza producten zich door innovatieve constructies en slimme oplossingen. De modulaire opbouw, de verborgen bevestigingsdelen, het unieke scharnierbare profiel alsook het gebruik van duurzame materialen en een hoogwaardige coating dragen bij aan doordachte systemen die passen bij moderne architectuur maar ook perfect aansluiten op de meer traditionele bouwstijlen.