Ultraline Compact.

Als u kiest voor het optimaal genieten van uw terrasoverkapping.

Ultraline Compact in essentie legendarisch

Met de Ultraline Compact is er weer een nieuwe, geweldige, productontwikkeling van Aluxe. Met alle voordelen van de Ultraline, wordt dit dak gecompleteerd door een unieke en rechtlijnige look. Hierdoor oogt het verandadak nog moderner en valt het kubusvormige, geraffineerde ontwerp zonder zichtbare dakhelling nog meer op. Het dak oogt heel strak en minimalistisch. De Ultraline Compact bevat veel kenmerken van moderne architectuur. Gegarandeerd een blikvanger.

Met deze stevige constructie is een overspanning tot 7000 mm breed en een diepte tot 5000 mm mogelijk op slechts 2 palen mogelijk! Zo kunt u optimaal genieten van een onbelemmerd uitzicht op het buitenleven!

Een Aluxe veranda is altijd uit te breiden met verschillende opties, ook wanneer deze al is geplaatst. Een schuifwand, zonwering, ledverlichting, heater en/of vaste wand zijn enkele voorbeelden van de talloze opties waaruit gekozen kan worden.

BreedteVanaf prijs
5000 mm€9.995,-
6000 mm€11.595,-
7000 mm€12.995,-

Dakbedekking

De Ultraline compact heeft een kubistisch, rechthoekig design met geïntegreerde glashelling in de ligger.

Met zijn glazen dakbedekking is het een luxe en kwalitatief hoogwaardige veranda met een uitstekende prijskwaliteit verhouding. Tegen meerprijs is melkglas ook mogelijk.

Ultraline compact eigenschappen

  • Kubistisch, rechthoekig design zonder dakhelling
  • Geïntegreerde glashelling in de ligger
  • Extra sterke goot, liggers en staanders voor een brede en diepe overspanning
  • Tot 7000 mm breed uit een goot op 2 staanders
  • Montage materiaal in Ral kleur
  • 8 mm veiligheidsglas
  • Maatwerk mogelijk
  • Makkelijk uit te bouwen tot tuinkamer
  • Geïntegreerde regengoot
  • 4 standaard RAL kleuren

Persoonlijk advies

Wil je meer weten over een Aluxe Ultraline compact overkapping?

Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk advies. We helpen je graag bij het maken van de beste keuze.

Waarom een Aluxe Ultraline terrasoverkapping?

OverkappingPlaza is leverancier van hoogwaardige aluminium terrasoverkappingen, vaste wanden en schuifwanden. De moderne, state of the art productiefaciliteit van onze producent is gevestigd in Kevelaer, net over de grens in Duitsland. Hier brengt onze producent – onder naleving van alle binnen de in de branche vastgestelde kwaliteitsnormen – haar brede range aan hoogwaardige producten voort. Alle verandadaken worden standaard met 10 jaar garantie geleverd.

Naast het adembenemende design, onderscheiden OverkappingPlaza producten zich door innovatieve constructies en slimme oplossingen. De modulaire opbouw, de verborgen bevestigingsdelen, het unieke scharnierbare profiel alsook het gebruik van duurzame materialen en een hoogwaardige coating dragen bij aan doordachte systemen die passen bij moderne architectuur maar ook perfect aansluiten op de meer traditionele bouwstijlen.