Ultraline Compact.

Als u kiest voor het optimaal genieten van uw terrasoverkapping.

Ultraline Compact in essentie legendarisch

Met de Ultraline Compact is er weer een nieuwe, geweldige, productontwikkeling van Aluxe. Met alle voordelen van de Ultraline, wordt dit dak gecompleteerd door een unieke en rechtlijnige look. Hierdoor oogt het verandadak nog moderner en valt het kubusvormige, geraffineerde ontwerp zonder zichtbare dakhelling nog meer op. Het dak oogt heel strak en minimalistisch. De Ultraline Compact bevat veel kenmerken van moderne architectuur. Gegarandeerd een blikvanger.

Met deze stevige constructie is een overspanning tot 7000 mm breed en een diepte tot 5000 mm mogelijk op slechts 2 palen mogelijk! Zo kunt u optimaal genieten van een onbelemmerd uitzicht op het buitenleven!

Een Aluxe veranda is altijd uit te breiden met verschillende opties, ook wanneer deze al is geplaatst. Een schuifwand, zonwering, ledverlichting, heater en/of vaste wand zijn enkele voorbeelden van de talloze opties waaruit gekozen kan worden.

Breedte Vanaf prijs
5000 mm €9.995,-
6000 mm €11.595,-
7000 mm €12.995,-
Ultraline Compact - Overkapping Online

Dakdekking

De Ultraline compact heeft een kubistisch, rechthoekig design met geïntegreerde glashelling in de ligger.

Met zijn glazen dakbedekking is het een luxe en kwalitatief hoogwaardige veranda met een uitstekende prijskwaliteit verhouding. Tegen meerprijs is melkglas ook mogelijk.

Ultraline compact eigenschappen

  • Kubistisch, rechthoekig design zonder dakhelling
  • Geïntegreerde glashelling in de ligger
  • Extra sterke goot, liggers en staanders voor een brede en diepe overspanning
  • Tot 7000 mm breed uit een goot op 2 staanders
  • Montage materiaal in Ral kleur
  • 8 mm veiligheidsglas
  • Maatwerk mogelijk
  • Makkelijk uit te bouwen tot tuinkamer
  • Geïntegreerde regengoot
  • 4 standaard RAL kleuren

Beschikbare kleuren:

Ultraline Compact - Overkapping Online

Kwaliteit en duurzaamheid

OverkappingPlaza is leverancier van hoogwaardige aluminium terrasoverkappingen, vaste wanden en schuifwanden. De moderne, state of the art productiefaciliteit van onze producent is gevestigd in Kevelaer, net over de grens in Duitsland. Hier brengt onze producent – onder naleving van alle binnen de in de branche vastgestelde kwaliteitsnormen – haar brede range aan hoogwaardige producten voort. Alle verandadaken worden standaard met 10 jaar garantie geleverd.

Eindeloze mogelijkheden

OverkappingPlaza biedt een uitgebreid aanbod aan accessoires: van verlichting tot aan buitenverwarming. Van een overkapping met glazen schuifdak, tot aan een overkapping met lamellen. Aluxe heeft het allemaal. Door de landelijke dekking is er altijd een kundig vakman bij u in de buurt, die u graag adviseert over alle mogelijkheden!

Innovatief

Naast het adembenemende design, onderscheiden OverkappingPlaza  producten zich door innovatieve constructies en slimme oplossingen. De modulaire opbouw, de verborgen bevestigingsdelen, het unieke scharnierbare profiel alsook het gebruik van duurzame materialen en een hoogwaardige coating dragen bij aan doordachte systemen die passen bij moderne architectuur maar ook perfect aansluiten op de meer traditionele bouwstijlen.

Onderhoudsarm

Zon, regen, sneeuw of wind… OverkappingPlaza producten zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Ze zijn vervaardigd uit hoogwaardige, duurzame materialen die weinig onderhoud behoeven. Zo kunt u met minimale zorg, jarenlang, dag in, dag uit, genieten van het buitenleven aan huis!

Referenties.

Ultraline Compact - Overkapping Online
Ultraline Compact - Overkapping Online
Ultraline Compact - Overkapping Online
Ultraline Compact - Overkapping Online