Ultraline classic

De Rolls Royce onder de overkappingen.

Uniek, kubistisch en horizontaal design.

De Aluxe Ultraline is een veranda met vele gezichten. Het model is volstrekt tijdloos. De moderne Ultraline veranda’s variëren van chique robuust tot elegant mooi. Doordachte details maken het verschil bij een grootse verandacreatie als de Ultraline. Het unieke, kubistische horizontale design zonder zichtbare dakhelling biedt de mogelijkheid 7000 mm breed en 6000 mm diep te bouwen op twee staanders. Door deze grote overspanning heeft u een vrij uitzicht, zónder obstakels!

Een Aluxe veranda is altijd uit te breiden met verschillende opties, ook wanneer deze al is geplaatst. Een schuifwand, zonwering, ledverlichting, heater en/of vaste wand zijn enkele voorbeelden van de talloze opties waaruit gekozen kan worden.

BreedteVanaf prijs
5000 mm€9.995,-
6000 mm€11.595,-
7000 mm€12.995,-

Dakdekking

De Aluxe Ultraline heeft een kubistisch, rechthoekig design met geïntegreerde glashelling in de ligger. Een Aluxe Ultraline met glazen dakbedekking is een luxe en kwalitatief hoogwaardige veranda met een uitstekende prijskwaliteit verhouding. Tegen meerprijs is melkglas ook mogelijk.

Ultraline Classic eigenschappen

 • Kubistisch, rechthoekig design zonder dakhelling
 • Geïntegreerde glashelling in de ligger
 • Extra sterke goot, liggers en staanders voor een brede en diepe overspanning
 • Tot 7000 mm breed uit een goot op 2 staanders
 • Montage materiaal in Ral kleur
 • 8 mm veiligheidsglas
 • Maatwerk mogelijk
 • Makkelijk uit te bouwen tot wintertuin
 • Geïntegreerde regengoot
 • 4 standaard RAL kleuren
 • 15 jaar garantie

Persoonlijk advies

Wil je meer weten over een Aluxe Ultraline classic overkapping?

Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk advies. We helpen je graag bij het maken van de beste keuze.

Waarom een Aluxe Ultraline terrasoverkapping?

OverkappingPlaza is leverancier van hoogwaardige aluminium terrasoverkappingen, vaste wanden en schuifwanden. De moderne, state of the art productiefaciliteit van onze producent is gevestigd in Kevelaer, net over de grens in Duitsland. Hier brengt onze producent – onder naleving van alle binnen de in de branche vastgestelde kwaliteitsnormen – haar brede range aan hoogwaardige producten voort. Alle verandadaken worden standaard met 10 jaar garantie geleverd.

Naast het adembenemende design, onderscheiden OverkappingPlaza producten zich door innovatieve constructies en slimme oplossingen. De modulaire opbouw, de verborgen bevestigingsdelen, het unieke scharnierbare profiel alsook het gebruik van duurzame materialen en een hoogwaardige coating dragen bij aan doordachte systemen die passen bij moderne architectuur maar ook perfect aansluiten op de meer traditionele bouwstijlen.