Trendline.

De Trendline is de meest prijsbewuste keuze bij OverkappingPlaza, simpel gezegd: “volledig en volwaardig”.

Aantrekkelijk geprijst en duurzaam.

De Trendline overkapping is een hoogwaardig basismodel. Een duurzame veranda waar u lang plezier van zult hebben. Aantrekkelijk geprijsd en mogelijk in 3 stijlvarianten. De Trendline wordt geleverd in vaste maten en in maatwerk tot maar liefst 795 cm, uit één goot! Er zijn vele opties beschikbaar voor deze prachtige overkapping, wij helpen u graag.

Een Aluxe veranda is altijd uit te breiden met. verschillende opties, ook wanneer deze al is geplaatst. Een schuifwand, zonwering, ledverlichting, heater en/of vaste wand zijn enkele voorbeelden van de talloze opties waaruit gekozen kan worden.

Breedte Vanaf prijs
3000 mm €2.295,-
4000 mm €2.995,-
5000 mm €3.695,-
6000 mm €4.095,-
7000 mm €4.695,-
7950 mm €5.295,-

Dakbedekking

We bieden u de mogelijkheid om uw Trendline uit te rusten met glas of polycarbonaat dakbedekking. U kunt kiezen uit twee soorten standaard polycarbonaat dakbedekking; helder en opaal. Tegen meerprijs is een hittewerende variant ook mogelijk.

Een Aluxe Trendline met glazen dakbedekking is een luxe en kwalitatieve veranda met een uitstekende prijskwaliteit verhouding. Tegen meerprijs is melkglas ook mogelijk.

Flexibele dakhelling

Het scharnierbare muur- en gootprofiel zorgen voor een flexibele dak helling van 5 tot 15 graden. Dit is een van de voordelen vergeleken met vergelijkbare modellen van anderen.

Trendline eigenschappen

 • Scharnierprofiel voor optimale aanpassing aan de dakhelling
 • 4 standaard RAL kleuren
 • Tot 795 cm breed uit een goot
 • Bredere daken door middel van gootkoppeling mogelijk
 • Montage materiaal in RAL kleur
 • 8 mm veiligheidsglas of polycarbonaat 16 mm
 • Aluminium klik/schroef profiel op het dak
 • Inzet profiel tussen de liggers voor extra afwerking
 • Maatwerk mogelijk
 • Klassiek, rond en vlak zijn de stijlvarianten waaruit gekozen kan worden.
 • Flexibele dakhelling van 5 tot 15 graden

Beschikbare kleuren:

 

 

 

Kwaliteit en duurzaamheid

OverkappingPlaza is leverancier van hoogwaardige aluminium terrasoverkappingen, vaste wanden en schuifwanden. De moderne, state of the art productiefaciliteit van onze producent is gevestigd in Kevelaer, net over de grens in Duitsland. Hier brengt onze producent – onder naleving van alle binnen de in de branche vastgestelde kwaliteitsnormen – haar brede range aan hoogwaardige producten voort. Alle verandadaken worden standaard met 10 jaar garantie geleverd.

Eindeloze mogelijkheden

OverkappingPlaza biedt een uitgebreid aanbod aan accessoires: van verlichting tot aan buitenverwarming. Van een overkapping met glazen schuifdak, tot aan een overkapping met lamellen. Aluxe heeft het allemaal. Door de landelijke dekking is er altijd een kundig vakman bij u in de buurt, die u graag adviseert over alle mogelijkheden!

Innovatief

Naast het adembenemende design, onderscheiden OverkappingPlaza  producten zich door innovatieve constructies en slimme oplossingen. De modulaire opbouw, de verborgen bevestigingsdelen, het unieke scharnierbare profiel alsook het gebruik van duurzame materialen en een hoogwaardige coating dragen bij aan doordachte systemen die passen bij moderne architectuur maar ook perfect aansluiten op de meer traditionele bouwstijlen.

Onderhoudsarm

Zon, regen, sneeuw of wind… OverkappingPlaza producten zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Ze zijn vervaardigd uit hoogwaardige, duurzame materialen die weinig onderhoud behoeven. Zo kunt u met minimale zorg, jarenlang, dag in, dag uit, genieten van het buitenleven aan huis!

Referenties.