Topline

Als u voor klasse kiest.

Een uitdaging op maat met adembenemende uitzichten

Een veranda heeft klasse nodig om blijvend te kunnen betoveren. De Topline is een uiterst sterke veranda met extra stevige staanders en extra sterke goot. Hiermee kunt u genieten van uw vrije uitzicht op de tuin.

Naast de Topline is er ook de Topline XL met een grote overspanning van 7000 mm zonder tussen staanders en biedt daardoor een vrijer uitzicht. De Topline wordt geleverd in vaste maten, tot maar liefst zelfs 7000 mm uit één goot! De Topline XL maakt niet alleen al indruk met zijn elegante uiterlijk waar de Topline zo bekend om staat, maar ook door zijn extreme robuustheid, wat het resultaat is van de nog sterkere palen en extra sterke goot.

Zo kan de Topline XL met glazen bedekking een maximale afmeting aan van 4 meter diep bij 7 meter breed met slechts 2 staanders. De variant met polycarbonaat dakbedekking kan als maximale afmeting maar liefst 5 meter diep bij 7 meter breed. De mogelijkheden bij de Topline zijn ongekend!

Een Aluxe veranda is altijd uit te breiden met verschillende opties, ook wanneer deze al is geplaatst. Een schuifwand, zonwering, ledverlichting, heater en/of vaste wand zijn enkele voorbeelden van de talloze opties waaruit gekozen kan worden.

BreedtePolycarbonaat
Vanaf prijs
Glas
Vanaf prijs
3000 mm€3.500,-
4000 mm€4.350,-€4.695,-
5000 mm€5.150,-€5.795,-
6000 mm€5.975,-€6.695,-
7000 mm€6.975,-€7.795,-

De opzet van de Bosco terrasoverkapping is flexibel en daardoor geschikt voor iedere buiten situatie.

We bieden u de mogelijkheid om uw Topline uit te rusten met glas of polycarbonaat dakbedekking. U kunt kiezen uit twee soorten standaard polycarbonaat dakbedekking; helder en opaal. Tegen meerprijs is een hittewerende variant ook mogelijk. Een Aluxe Topline met glazen dakbedekking is een luxe en kwalitatieve veranda met een uitstekende prijskwaliteit verhouding. Tegen meerprijs is melkglas ook mogelijk.

Het scharnierbare muur- en gootprofiel zorgen voor een flexibele dakhelling van 5 tot 15 graden. Dit is een van de voordelen ten opzichte van vergelijkbare modellen van andere aanbieders.

Topline eigenschappen

  • Scharnierprofiel voor optimale aanpassing aan de dakhelling
  • 5 of 4 (XL) standaard RAL kleuren
  • Tot 700 cm breed uit een goot
  • Bredere daken door middel van gootkoppeling mogelijk
  • Montage materiaal in RAL kleur
  • 8 mm veiligheidsglas of polycarbonaat 16 mm
  • Aluminium klik/schroef profiel op het dak
  • Maatwerk mogelijk
  • Inzet profiel tussen de liggers voor extra afwerking
  • Extra sterke goot voor een bredere overspanning tussen de staanders

De Topline XL is niet standaard beschikbaar in RAL1610 Glas wit.

Persoonlijk advies

Wil je meer weten over een Aluxe Topline overkapping?

Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk advies. We helpen je graag bij het maken van de beste keuze.

Waarom een Aluxe Topline terrasoverkapping?

OverkappingPlaza is leverancier van hoogwaardige aluminium terrasoverkappingen, vaste wanden en schuifwanden. De moderne, state of the art productiefaciliteit van onze producent is gevestigd in Kevelaer, net over de grens in Duitsland. Hier brengt onze producent – onder naleving van alle binnen de in de branche vastgestelde kwaliteitsnormen – haar brede range aan hoogwaardige producten voort. Alle verandadaken worden standaard met 10 jaar garantie geleverd.

Naast het adembenemende design, onderscheiden OverkappingPlaza producten zich door innovatieve constructies en slimme oplossingen. De modulaire opbouw, de verborgen bevestigingsdelen, het unieke scharnierbare profiel alsook het gebruik van duurzame materialen en een hoogwaardige coating dragen bij aan doordachte systemen die passen bij moderne architectuur maar ook perfect aansluiten op de meer traditionele bouwstijlen.