Designline

Haalt uw buitenleven naar binnen.

Designline voor de echte buitenmensen

De Designline, de nieuwste terrasoverkapping van OverkappingPlaza, heeft een uniek design en uiterst fraaie vormgeving. De Designline heeft een bijzonder sterke bovenliggende constructie, waardoor deze bestand is tegen een hoge sneeuwbelasting. Optioneel met geheel of gedeeltelijk schuifdaksysteem. De Designline wordt geleverd in vaste maten, tot maar liefst zelfs 7000 mm uit één goot! Bij maten breder dan 7000 mm, wordt de goot gekoppeld.

Een Aluxe veranda is altijd uit te breiden met verschillende opties, ook wanneer deze al is geplaatst. Een schuifwand, zonwering, ledverlichting, heater en/of vaste wand zijn enkele voorbeelden van de talloze opties waaruit gekozen kan worden.

BreedteVanaf prijs
4000 mm€5.895,-
5000 mm€6.895,-
6000 mm€8.295,-
7000 mm€9.795,-

Bovenliggende daklastconstructie

De Designline heeft extreem stevige liggers en reikt tot maar liefst 5 m diep zonder staalversteviging! Door het unieke design van de goot komen de liggers niet boven de goot uit.

Designline schuifdaksysteem

Een Aluxe Designline met glazen dakbedekking is een luxe en kwalitatief hoogwaardige veranda met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Tegen meerprijs is melk glas ook mogelijk.

Met ons Designline schuifdaksysteem beslist u of het weer naar u toe komt of buiten blijft. Het schuifdaksysteem kan in één of meerdere vakken worden geïnstalleerd. Dit is geheel naar eigen inzicht in te delen.

Designline eigenschappen

  • Bovenliggende daklastconstructie met extra sterke profielen
  • Een vlak aanzien vanaf de onderzijde van het dak én liggers die niet boven de goot uitkomen
  • Optioneel met een naar uw keuze per veld in te delen schuifdaksysteem
  • Tot 7000 mm breed uit een goot
  • Gootprofiel voor optimale aanpassing aan de dakhelling
  • Geïntegreerde regengoot
  • 3 standaard RAL kleuren
  • 8 mm veiligheidsglas
  • Makkelijk uit te bouwen tot tuinkamer
  • Maatwerk mogelijk

Persoonlijk advies

Wil je meer weten over een Aluxe Designline overkapping?

Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk advies. We helpen je graag bij het maken van de beste keuze.

Waarom een Aluxe Designline terrasoverkapping?

OverkappingPlaza is leverancier van hoogwaardige aluminium terrasoverkappingen, vaste wanden en schuifwanden. De moderne, state of the art productiefaciliteit van onze producent is gevestigd in Kevelaer, net over de grens in Duitsland. Hier brengt onze producent – onder naleving van alle binnen de in de branche vastgestelde kwaliteitsnormen – haar brede range aan hoogwaardige producten voort. Alle verandadaken worden standaard met 10 jaar garantie geleverd.

Naast het adembenemende design, onderscheiden OverkappingPlaza producten zich door innovatieve constructies en slimme oplossingen. De modulaire opbouw, de verborgen bevestigingsdelen, het unieke scharnierbare profiel alsook het gebruik van duurzame materialen en een hoogwaardige coating dragen bij aan doordachte systemen die passen bij moderne architectuur maar ook perfect aansluiten op de meer traditionele bouwstijlen.