Designline.

Haalt uw buitenleven naar binnen.

Designline voor de echte buitenmensen

De Designline, de nieuwste terrasoverkapping van OverkappingPlaza, heeft een uniek design en uiterst fraaie vormgeving. De Designline heeft een bijzonder sterke bovenliggende constructie, waardoor deze bestand is tegen een hoge sneeuwbelasting. Optioneel met geheel of gedeeltelijk schuifdaksysteem. De Designline wordt geleverd in vaste maten, tot maar liefst zelfs 7000 mm uit één goot! Bij maten breder dan 7000 mm, wordt de goot gekoppeld. 

Een Aluxe veranda is altijd uit te breiden met verschillende opties, ook wanneer deze al is geplaatst. Een schuifwand, zonwering, ledverlichting, heater en/of vaste wand zijn enkele voorbeelden van de talloze opties waaruit gekozen kan worden.

Breedte Vanaf prijs
4000 mm €5.895,-
5000 mm €6.895,-
6000 mm €8.295,-
7000 mm €9.795,-

Bovenliggende daklastconstructie

De Designline heeft extreem stevige liggers en reikt tot maar liefst 5 m diep zonder staalversteviging! Door het unieke design van de goot komen de liggers niet boven de goot uit.

Designline schuifdaksysteem

Een Aluxe Designline met glazen dakbedekking is een luxe en kwalitatief hoogwaardige veranda met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Tegen meerprijs is melk glas ook mogelijk.

Met ons Designline schuifdaksysteem beslist u of het weer naar u toe komt of buiten blijft. Het schuifdaksysteem kan in één of meerdere vakken worden geïnstalleerd. Dit is geheel naar eigen inzicht in te delen.

 

Designline eigenschappen

  • Bovenliggende daklastconstructie met extra sterke profielen
  • Een vlak aanzien vanaf de onderzijde van het dak én liggers die niet boven de goot uitkomen
  • Optioneel met een naar uw keuze per veld in te delen schuifdaksysteem
  • Tot 7000 mm breed uit een goot
  • Gootprofiel voor optimale aanpassing aan de dakhelling
  • Geïntegreerde regengoot
  • 3 standaard RAL kleuren
  • 8 mm veiligheidsglas
  • Makkelijk uit te bouwen tot tuinkamer
  • Maatwerk mogelijk

Beschikbare kleuren:

Desingline - Overkapping Online

Kwaliteit en duurzaamheid

OverkappingPlaza is leverancier van hoogwaardige aluminium terrasoverkappingen, vaste wanden en schuifwanden. De moderne, state of the art productiefaciliteit van onze producent is gevestigd in Kevelaer, net over de grens in Duitsland. Hier brengt onze producent – onder naleving van alle binnen de in de branche vastgestelde kwaliteitsnormen – haar brede range aan hoogwaardige producten voort. Alle verandadaken worden standaard met 10 jaar garantie geleverd.

Eindeloze mogelijkheden

OverkappingPlaza biedt een uitgebreid aanbod aan accessoires: van verlichting tot aan buitenverwarming. Van een overkapping met glazen schuifdak, tot aan een overkapping met lamellen. Aluxe heeft het allemaal. Door de landelijke dekking is er altijd een kundig vakman bij u in de buurt, die u graag adviseert over alle mogelijkheden!

Innovatief

Naast het adembenemende design, onderscheiden OverkappingPlaza producten zich door innovatieve constructies en slimme oplossingen. De modulaire opbouw, de verborgen bevestigingsdelen, het unieke scharnierbare profiel als ook het gebruik van duurzame materialen en een hoogwaardige coating dragen bij aan doordachte systemen die passen bij moderne architectuur, maar ook perfect aansluiten op de meer traditionele bouwstijlen.

Onderhoudsarm

Zon, regen, sneeuw of wind… OverkappingOnline producten zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Ze zijn vervaardigd uit hoogwaardige, duurzame materialen die weinig onderhoud behoeven. Zo kunt u met minimale zorg, jarenlang, dag in, dag uit, genieten van het buitenleven aan huis!

Referenties.