Over Ons

HoutPlaza & Overkapping Online gaan verder als OverkappingPlaza!

OverkappingPlaza is de maatwerkspecialist op het gebied van overkappingen in Nederland. Wij zijn een van de grootste verkooppunten voor luxe overkappingen van bekende merken als Aluxe & Deponti en bieden de laagsteprijsgarantie. Onze zorgvuldige en snelle levering door Nederland & België is onze standaard.

Sinds 2008 zijn we actief in de branche met advies en verkoop van overkappingen, buitenverblijven, maatwerk blokhutten, tuinmaterialen en tuinhout. In de afgelopen jaren zijn we snel gegroeid en bekend onder verschillende namen, waaronder HoutPlazaOverkapping Online en OverkappingPlaza.

OverkappingPlaza

Om onze klanten nog beter van dienst te zijn, hebben we besloten om verder te gaan onder de naam OverkappingPlaza en ons volledig te richten op persoonlijk advies en verkoop van luxe producten in onze nieuwe showroom in Lelystad.

Hier kunt u in een luxe en warme sfeer advies krijgen en in alle rust bespreken welke overkapping of buitenverblijf het beste bij u past. Onze overkappingen en buitenverblijven dragen bij aan een heerlijke beleving in en rondom uw tuin. Om het plaatje compleet te maken kunt u kiezen voor extra’s zoals een BBQ, Jacuzzi (buitenspa), terrasverwarmer of zonweringen.

Bezoek onze showroom in Lelystad en laat u inspireren. Geniet van het buitenleven met de producten van OverkappingPlaza.

Professionele montage service

Daarnaast bieden wij ook een professionele montage service aan. Ons eigen montageteams zijn gespecialiseerd in het nauwkeurig plaatsen van overkappingen en buitenverblijven en beschikken over de juiste kennis en ervaring. Zo garanderen wij kwaliteit en zorgen we ervoor dat de installatie snel en efficiënt verloopt. Wij adviseren u graag bij aankoop zodat alles netjes vooraf geregeld kan worden.