Klantbeoordelingen.

Benieuwd naar hoe andere klanten onze service en producten hebben ervaren?

Klant beoordelingen.

Benieuwd naar hoe andere klanten onze service en producten hebben ervaren?

Klantbeoordelingen.

Lisanne de Jonge

★★★★★ 

Een bedrijf met daadwerkelijk  specialisten. Ik had eerst zo mijn twijfels over OverkappingPlaza. Maar toch maar de sprong gemaakt. Tot mijn verbazing top service, snelle reactie en een vriendelijke medewerkers.

Marcel Bouwmeester

★★★★★  

Een overkapping geplaatst met hout van OverkappingPlaza. Super mooi en recht douglas hout voor een scherpe prijs.
Tijdens montage kwam ik erachter dat ik 1 gording te kort kwam. Heeft OverkappingPlaza zonder kosten aan huis gebracht. Dat is nog eens service. Super bedankt jongens!

Frans van Harten

★★★★★  

Normaliter heb je bij zulke bedrijven tot aan de deur garantie. Nou ik kan je verzekeren bij OverkappingPlaza is het averechts. De medewerkers van OverkappingPlaza waren vriendelijk en behulpzaam, zelfs na 2 jaar na de aankoop. 

Margriet de Jonge

★★★★★  

Van begin tot einde alles nagekomen! Wij zijn erg blij met onze nieuwe overkapping! Leuke monteurs welke meedenken met de klant. Mijn welgemeende complimenten.

Knarst van Veen

★★★★★ 

Mooie kwaliteit douglas hout geleverd gekregen! Aardige behulpzame chauffeur die meedacht met het lossen. Bedankt jongens!

Ricardo Rochette

★★★★★ 

Vandaag onze tuinkamer geleverd gekregen door een zeer vriendelijke chauffeur. Vrijdag wordt de tuinkamer gemonteerd dus we zijn zeer enthousiast. We zijn door Houtplaza erg vakkundig en vriendelijk geholpen in een mooie showroom. Complimenten. Wij raden iedereen dit bedrijf aan.

Danny Boersma

★★★★★

Kreeg het verkeerde bezorgd maar werd de zelfde dag nog opgelost. Super vriendelijk en goede kwaliteit hout. Echt een aanrader!

Irma van Alsten

★★★★★  

Groot assortiment en eerlijke hulp. Hier worden geen zaken verkocht als het niet zinvol is. De zin: “Ik wil het u met alle liefde verkopen, maar het kost u meer terwijl u er niets aan heeft” heb ik dikwijls horen vallen. Fijne ploeg mensen.