Je eigen veranda samenstellen is nog nooit zo makkelijk geweest

Je bent ongetwijfeld op zoek naar een veranda, anders was je waarschijnlijk niet op deze pagina terechtgekomen. Bij OverkappingPlaza ben je daarvoor helemaal aan het juiste adres, wij zijn gespecialiseerd in veranda’s.

Als je een keuken koopt doe je dit bij een keukenspeciaalzaak en heb je veel keuze en specialistisch advies, waarom zou dit niet gelden voor een veranda? De veranda is een investering in je eigen levensgenot, het huis en de tuin. Daarom moet de veranda perfect passen bij ten minste twee van de punten waar jijzelf natuurlijk centraal in staat. Bezit je een eigen huis, dan is de juiste veranda al snel waarde-vermeerderend.

GENIETEN ZONDER VEEL ONDERHOUD

Een veranda staat dag en nacht buiten, het hele jaar, in een zeer wisselend klimaat. Daarom is elke veranda voorzien van een zeer zware poedercoating van 90 µm, wat het aluminium goed beschermd. Omdat wij goed begrijpen dat je veel liever geniet dan met het onderhoud bezig bent, is de onderhoud zeer beperkt van een aluminium veranda van OverkappingPlaza.

Voor het juiste onderhoud gebruik je een speciale veranda cleaner die je slechts kort inweekt en af kunt spoelen met de tuinslang. Of je kiest ervoor om een enkele keer per jaar een vochtige doek over de veranda heen te halen.

Wil jij ook genieten onder je eigen onderhoudsvrije veranda? Kom in gesprek en helpen wij je bij het uitzoeken van een onderhoudsvrije en scherp geprijsde veranda tijdens een vrijblijvend gratis gesprek!

Persoonlijk advies

Kom langs in onze showroom en bekijk de vele mogelijkheden om zelf uw droom veranda samen te stellen.