Je eigen tuinkamer samenstellen is nog nooit zo makkelijk geweest

De tuinkamer is de opvolger van de veranda en overkapping, maar wat is een tuinkamer precies? Een tuinkamer is een overkapping of veranda die aan alle kanten is dicht gemaakt. Het dichten kan met zijwanden en glazen schuifwanden of schuifdeuren. Geniet van elke seizoen in de tuinkamer! Met een tuinkamer is het echt mogelijk om het hele jaar door te genieten van het buiten zijn. Hoe ziet jouw tuinkamer eruit?

Waarom verander je de overkapping in een tuinkamer? De voordelen van een overkapping zijn bekend. Denk aan ongeacht het weer, droog genieten van het buiten zijn in je eigen tuin. De tuinkamer brengt alles net een stap verder. In de tuinkamer zit je volkomen beschermd ongeacht wat voor weer het is. Altijd beschut, of je nu beschutting zoekt tegen het slechte of goede weer.

LUXE GEVOEL VAN EEN TUINKAMER

De tuinkamer is de meest luxe uitvoering van de overkapping. En door de mogelijkheid om de voor- en zijkant in te schuiven erg geliefd. Omdat de overkapping volledig afsluitbaar is, wordt het terras een echte kamer waar je heerlijk kunt genieten met vrienden en familie, een echte buitenwoonkamer!

 

EEN TUINKAMER MAKEN VAN JE OVERKAPPING

Hoe gaat jouw tuinkamer er uitzien? Dit bepaal je geheel zelf, kan je online niet vinden wat je zoekt? Neem dan contact op want er is veel meer mogelijk dan je online kan vinden! zo kun je onder andere aan de zijkant een zijwand te plaatsen maar ook een spie met glazen schuifwanden. Hiermee ben je al een heel eind om jouw tuinkamer te maken. Aan de voorkant kan je voor prachtige glazen schuifwanden of elektrische screens kiezen, zo heb je heel makkelijk een zelf samengestelde tuinkamer.

Persoonlijk advies

Een tuinkamer moet je beleven! Kom langs in onze showroom en voel get gevoel van een tuinkamer!