Je eigen terrasoverkapping samenstellen is nog nooit zo makkelijk geweest

Onder een terrasoverkapping zit je heerlijk op je eigen terras met een drankje te genieten van het mooie, zonnige weer. Met familie en vrienden of juist lekker alleen met een goed boek. Op de mindere dagen of een koele avond ook op je terras zitten met een kop koffie, thee of een warme chocomel? Het kan allemaal onder een terrasoverkapping. Hoe zou jouw terrasoverkapping er uitzien? Je ogen dicht doen en dromen hoeft niet meer, OverkappingPlaza helpt je bij het realiseren van jouw droom terrasoverkapping!

EEN TERRASOVERKAPPING IS EEN INVESTERING IN JEZELF!

Een terrasoverkapping is waardevermeerderend voor je huis, helemaal als deze van hoge kwaliteit aluminium is en voorzien van een goede poedercoating. De terrasoverkappingen van OverkappingPlaza zijn vrijwel onderhoudsvrij zodat je meer tijd hebt voor jezelf. Omdat je veel eerder en langer van je eigen tuin en terras kunt genieten is een terrasoverkapping een investering in de kwaliteit van het leven. Iedereen wil toch meer genieten van zijn tuin en terras, onder het genot van wat lekkers samen met familie en vrienden? Stimuleer het heerlijke vakantiegevoel in je eigen tuin. Hoe zou jij je terrasoverkapping er uit laten zien? Kom in gesprek met ons en wij helpen je van A tot Z, alles op één plek!

Maak je terrasoverkapping precies zoals jij het wilt!

bij ons geen tekort aan mogelijkheden! Jij droomt, wij maken en samen werken we aan meer tuin plezier! Begin met het uitzoeken wat voor terrasoverkapping je als basis wilt gebruiken en stap voor stap stellen we samen jouw droom samen. Geen idee waar te starten? je kunt bijvoorbeeld eerst kijken naar de verschillende soorten goten en staanders, uiteraard in de kleur die helemaal bij jou past. De mogelijkheden verschillen per type overkapping. Maar denk ook aan de kleur, zo zijn de populairste kleuren Antraciet of Crèmewit, beide staan erg mooi. Welke staat het mooist bij jouw huis? Over smaak valt niet te twisten, daarom kan je jouw terrasoverkapping geheel aanpassen naar hoe jij deze het liefst wilt hebben.

Jouw terrasoverkapping luxer dan die van de buren? Dat kan!

Bij OverkappingPlaza is veel mogelijk, zo veel zelfs dat niet alles eens online staat! Het is mogelijk om zelf een spie of een complete zijwand aan de terrasoverkapping te monteren. Door deze prachtige uitbreiding ben je nog meer beschermd tegen wind en regen. Het is ook mogelijk om te kiezen voor glazen schuifwanden, deze zijn zowel aan de voor- als zijkant te plaatsen. Met glazen schuifwanden verandert je terrasoverkapping in een plek waar je 365 dagen per jaar heerlijk kunt genieten. Vergeet ook de terrasverwarming niet, deze zorgt voor heerlijke warme avonden onder jouw terrasoverkapping.

Aluminium overkappingen zijn er in alle maten!

Aluminium overkappingen zijn er in vele verschillende maten, ongeacht de breedte of diepte ook wel uitval genoemd, begin je altijd bij een standaard maat. Als je bijvoorbeeld opzoek bent naar een overkapping van 4 meter en 85 centimeter breed, dan heb je een overkapping nodig van 5 meter breed die vervolgens op maat gemaakt moet worden. Dit kan zeer eenvoudig door de dwarsbalken en polycarbonaat plaat in te korten. Wilt u een breedere overkapping dan de grootste uit de standaard selectie? Neem dan contact op met ons voor een professionele oplossing.

Persoonlijk advies

Stel bij ons je eigen terrasoverkapping samen! Wij helpen je om tot het mooiste resultaat te komen die bij je past.