Je eigen serre samenstellen is nog nooit zo makkelijk geweest

Een serre laten maken is een flinke operatie. Enkele weken wonen in een bouwput, bouwvakkers dagelijks over de vloer, om maar te zwijgen over al het voorwerk voor vergunningen en de soms veel te lange onderhandelingen met de aannemer. De oplossing is te vinden bij ons, OverkappingPlaza. Alle voordelen van een serre zonder de weken van rotzooi en je kan het helemaal samenstellen zoals je zelf wilt! Bouw je eigen serre van aluminium met een polycarbonaat of glazen dak. Je eigen serre samenstellen, dat kan bij OverkappingPlaza.

Van overkapping naar serre!

Een serre maken van je overkapping, dat is mogelijk, stop niet bij een overkapping en verander jouw overkapping in een serre. Moeilijk is anders, OverkappingPlaza heeft het erg makkelijk gemaakt voor je. Je begint met een overkapping en deze is zeer makkelijk zelf te monteren. De volgende stap is het plaatsen van de zijwanden, de voorkant, gemaakt van glazen schuifwanden, screens en je serre staat, door jezelf in elkaar gezet. Ook als je al een overkapping hebt, passen de zijwanden en voorkant afdichting van OverkappingPlaza op ieder ander merk. Makkelijk toch, een serre bouwen! En liever alles uit handen geven dat kan ook, dan monteren onze professionele monteurs je serre binnen 1 dag!

Nog meer voordelen van de serre

Al overtuigd van de voordelen van een prachtige serre van OverkappingPlaza? De serre creëert een volledige kamer en je eigen terras wordt een complete buitenwoonkamer waar je heerlijk geniet van het buiten zijn en de zon. De tuin is dankzij de serre één met het huis en vergroot direct je woonoppervlakte. Kies je voor glas als dak, dan kun je s’avonds heerlijk omhoog kijken naar de sterrenhemel en genieten met je geliefden om je heen in jullie serre.

Spijt krijgen van een serre dat zal niet voorkomen. Een serre is een aanwinst en verrijking van je leven die ook werkt als waardevermeerdering van je eigen woning. De voordelen zijn te veel en de nadelen moeten nog ontdekt worden. Dat OverkappingPlaza alles scherpt prijst helpt natuurlijk ook.

Aluminium serre

De overkappingen van OverkappingPlaza zijn van hoogwaardig aluminium gemaakt en voldoen aan de strengste Europese normeringen. De serre begint dus al met een zeer sterke basisconstructie. De zijwanden voor de serre zijn gemaakt van hetzelfde aluminium en te voorzien van glas, polycarbonaat of aluminium schuttingdelen en in sommige opties ook een combinatie van. Daarnaast kan je voor de zijkant ook glazen schuifwand gebruiken zodat deze veel licht doorlaten en open kunnen.

Voor de voorkant zijn er twee opties: een screen of een glazen schuifwand. Vooral de glazen schuifwanden zorgen voor het serre gevoel. Glazen schuifwanden zijn gemaakt van hetzelfde aluminium en het glas is speciaal 1 centimeter dik 4.4.2. veiligheidsglas. Hoe ziet jouw basisconstructie eruit en voor welke voor- en zijkant kies jij voor jouw eigen serre?

Persoonlijk advies

Stel bij ons je eigen serre samen! Wij helpen je om tot het mooiste resultaat te komen die bij je past.