HoutPlaza wordt OverkappingPlaza

Geen verkoop meer van tuinhout, speeltoestellen, schutting en tuinmaterialen.

Beste klant, het begon in 2008 onder de naam HoutPlaza met de verkoop van de eerste blokhut en dat groeide snel verder uit. Binnen korte tijd was het assortiment gegroeid naar ruim 3000 producten. 

Onze passie voor luxe overkappingen en buitenverblijven heeft ons doen besluiten om verder te gaan onder de naam OverkappingPlaza en richten ons voornamelijk op persoonlijk advies en verkoop van overkappingen en buitenverblijven. 

Genieten van het buitenleven daar gaat het ons om! En om het plaatje helemaal compleet te maken verkopen we nu ook luxe producten zoals Green Eggs, Jacuzzi’s (buitenspa), terrasverwarmers of zonweringen die de ervaring onder de overkapping nog aangenamer maken. Maak een afspraak en bezoek onze nieuwe showroom in Lelystad en laat u inspireren.

Vertrouwde service onder een nieuwe naam!

Wij nemen voor u de tijd!

Wij reserveren een uur om uw wensen door te nemen

Persoonlijk advies

Uw wensen vertaald naar een luxe buitenleven

Maatwerk of standaard

Voor elke situatie een passende oplossing

Eigen monteurs

Met aandacht voor detail

Ultraline Style - Overkapping Online
Ultraline Style - Overkapping Online

Onze overkappingen op een rij

De mooiste Douglas buitenverblijven op een rij. 

De mooiste Douglas buitenverblijven op een rij. 

Ik ben gek op het buitenleven en dan vooral in de tuin. Heerlijk in de buitenlucht, maar toch ook dicht bij huis. Je bent van alle gemakken voorzien: je kunt namelijk zo iets te eten pakken, even naar het toilet of gewoon even binnen relaxen. Tijd...

read more
Een aluminium overkapping: waar moet je op letten?

Een aluminium overkapping: waar moet je op letten?

Zijn jullie ook al zo aan het genieten van de zon? Wat een prachtige dagen hebben we al (en dan moet de zomer nog komen). Tijd om de tuin dus goed aan te pakken, zodat je optimaal kunt gaan genieten. Wanneer je lekker wil genieten in je tuin is een...

read more

Kom langs in onze showroom

 

Plan alvast uw afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek om er zeker van te zijn dat we alle tijd voor u kunnen nemen.