Houten douglas Overkapping met glazen dak

Creëer uw eigen buitenparadijs met onze douglas overkapping met glazen dak

Breng het buitenleven naar een hoger niveau met de Douglas glazen overkapping. Deze luxueuze overkapping is de perfecte manier om het hele jaar door van uw buitenruimte te genieten, ongeacht de weersomstandigheden.

Met zijn robuuste uitstraling en hoogwaardige materialen zorgt deze overkapping voor een moderne, stijlvolle toevoeging aan uw huis of tuin. Het aluminium dak profiel systeem met sierkliklijsten in de kleuren zwart, wit of antraciet, en gelaagd veiligheidsglas van 44.2mm dik zorgen voor een glasheldere door kijk.

BreedteVanaf prijs
3000 mm€2.075,-
4000 mm€2.575,-
5000 mm€3.175,-
5500 mm€3.500,-
6000 mm€3.800,-
7000 mm€4.275,-
8000 mm€4.775,-

Creëer een luxe buitenruimte met de moderne Douglas glazen overkapping

De Douglas glazen overkapping beschermt uw buitenruimte tegen regen, wind en zelfs sneeuw, waardoor u het hele jaar door buiten kunt genieten.

Deze luxe veranda met glas wordt als compleet bouwpakket geleverd. Het pakket bestaat uit Douglas Duplo balken voorzien van alle benodigde inkepingen en een eenvoudig te bevestigen aluminium daksysteem voor de beglazing. Bij deze luxe veranda worden de aluminium profielen van het daksysteem netjes weggewerkt met aluminium sierkliklijsten in de kleur Antraciet, Wit of Zwart.
Standaard wordt deze terrasoverkapping geleverd met 140×140 staanders en dwarsliggers van Douglas hout.

Persoonlijk advies

Maak een afspraak voor een persoonlijk advies gesprek en een vrijblijvende offerte. We bespreken samen jouw wensen en budget en beantwoorden graag al je vragen.