Douglas buitenverblijf | De beste kwaliteit tegen de scherpste prijs

Onze bestseller, kies uw eigen uitstraling!

Voor een exclusieve kapschuur, veranda, zadeldak, platdak, een buitenverblijf of een terras overkapping bent u bij OverkappingPlaza aan het juiste adres. Maar ook tuinmeubelen als een picknickset of een fraaie buitenkeuken, kunnen door ons geleverd worden. Maak kennis met onze combinatie van exclusiviteit, kwaliteit, duurzaamheid en betaalbaarheid.

Buitenverblijf op maat laten maken

Geen huis is hetzelfde, geen terras is even groot, daarom is maatwerk soms de beste oplossing zodat het buitenverblijf perfect past. Online een perfecte maatwerk oplossing vinden is vaak veel gedoe, lastig te vinden en of onduidelijke formulieren, kortom het kost veel tijd.

i.v.m. de vele mogelijkheden nodigen wij u graag uit in onze showroom waar onze adviseurs een complete offerte op maat voor u samenstellen.

Laten monteren

Wilt u zelf niet de montage doen dan kunnen wij u daarbij ook helpen. OverkappingPlaza Heeft eigen gekwalificeerde monteurs die al het werk uit handen kunnen nemen.

Overkapping zelf bouwen

Welke overkapping of buitenverblijf je ook kiest, ze worden allemaal geleverd als een compleet bouwpakket. Volledig voorzien van een uitgebreide handleiding en instructies waarin alles stap voor stap is uitgelegd. Kies je voor bezorging dan wordt de veranda bij je thuis afgeleverd netjes in een volledig pakket. Zelf je eigen veranda bouwen met een beetje hulp van OverkappingPlaza, mocht je vragen hebben kun je ons altijd bellen.

De kwaliteit van de Overkappingen is net zo belangrijk als een goede prijs

Douglas hout is een van de meest duurzame naaldhoutsoorten van Europa, heeft een warme uitstraling en een mooie kleur en structuur. Het hout is voor zeer veel toepassingen geschikt en valt in duurzaamheidsklasse III.

Douglas hout heeft onbehandeld een minimale levensduur van tien tot vijftien jaar en heeft de eigenschap dat het na uitdroging steeds harder wordt.

10 redenen waarom u kiest voor OverkappingPlaza

  1.  Onze buitenverblijven bestelt u geheel op maat en stijl van uw woning.
  2. Verschillende typen daken zadeldak, kapschuur of platdak.
  3. Hoogwaardige montage materialen.
  4. Grote keus in opties zoals lichtstraten en buitenkeukens.
  5. Ledverlichting in de liggers is een optie.
  6. Uw buitenverblijf volledig uit te breiden als tuinkamer met echte kozijnen
  7. Duidelijke handleiding voor zelfmontage of montage door een vakman.
  8. Duurzaam, Laagste prijs garantie, milieuvriendelijk.
  9. Volledig in kleur te beitsen door de fabriek
  10. levering mogelijk incl. fundering.

Persoonlijk advies

Wat voor buitenverblijf je voorkeur ook maar bezit van Douglas tot aluminium, open of dicht, bij OverkappingPlaza vindt u wat u zoekt!