Verona

Verona, kom tot rust en geniet

Het Buitenverblijf Verona is een plek om tot rust te komen en te genieten, een plek om beschut te zitten of ‘s zomers heerlijk in de schaduw bijkomen. Wat dacht u van het buitenhuis als gastenverblijf of misschien een tuinhuis met buitenkeuken! Het buitenverblijf heeft een strakke, moderne uitstraling, maar is toch heel gezellig!

Enorm gezellig voor avonden in de tuin

Het buitenverblijf Verona heeft een links en een rechtse versie. Bij de linkse versie staat de losse staander aan de rechterkant, waardoor je hem prachtig in de linkerhoek van je tuin kan zetten! Bij de rechtse versie is het precies andersom. Daarnaast zijn er ook verschillende combinaties verkrijgbaar, waardoor je tuin nog gezelliger wordt.

De andere combinaties van dit buitenverblijf zijn ontstaan door een wanden, verandahekken, ramen en deuren toe te voegen, zodat er een uniek buitenverblijf ontstaat.

Wanneer u meer wilt weten over deze en andere mogelijkheden, neem dan contact op met een van onze specialisten of kom langs in onze showroom!

Advies en tips voor het kopen van een buitenverblijf

Wij adviseren natuurlijk graag bij het uitzoeken, vergelijken, laten maken en plaatsen van uw nieuwe Buitenverblijf Casa. Er is altijd wel een specialist van ons in de buurt waar u contact mee op kunt nemen.

En kijk gerust even verder op onze site naar de rest van ons aanbod overkappingen, veranda’s en kapschuren. Ook de bijbehorende verlichting, fundering, ijzerwaren en tuinmeubelen zijn leverbaar.

Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen, een van onze specialisten helpt u graag met het buitenverblijf van uw dromen samen te stellen.