Buitenverblijf Casa.

Casa, een huiselijk buitenverblijf.

Met het Buitenverblijf Casa van OverkappingPlaza haalt u meer uit uw tuin. Wij adviseren u graag bij het uitzoeken, vergelijken en het plaatsen van een nieuw buitenverblijf en er is altijd wel een specialist in de buurt.

Een huisje erbij.

Met het Buitenverblijf Casa van OverkappingPlaza haalt u meer uit uw tuin. Creëer meer ruimte waarin u kunt relaxen, slapen, wonen of werken. De mogelijkheden zijn oneindig groot. Vraag een van onze specialisten naar de mogelijkheden.

Advies en tips voor het kopen van een buitenverblijf.

Wij adviseren natuurlijk graag bij het uitzoeken, vergelijken, laten maken en plaatsen van uw nieuwe Buitenverblijf Casa. Er is altijd wel een specialist van ons in de buurt waar u contact mee op kunt nemen.

En kijk gerust even verder op onze site naar de rest van ons aanbod overkappingen, veranda’s en kapschuren. Ook de bijbehorende verlichting, fundering, ijzerwaren en tuinmeubelen zijn leverbaar.

Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen, een van onze specialisten helpt u graag met het buitenverblijf van uw dromen samen te stellen.

Onze Casa buitenverblijven op een rij.

Casa 3750x3300x2600mm

Meer Informatie

Casa 6100x3300x2600mm

Meer Informatie