Blokhutten volledig op maat in elk formaat!

Een uitdaging op maat met adembenemende uitzichten

Wij bieden je de mogelijkheid om je eigen maatwerk blokhut, tuinhuis, buitenverblijf te laten maken. Onze passie voor het ontwerpen en bouwen van prachtige buitenruimtes heeft ons geleid tot het creëren van unieke en op maat gemaakte buitenverblijven.

Als je op zoek bent naar een bijzondere manier om je tuin of buitenruimte te verbeteren, overweeg dan om een op maat gemaakte blokhut te laten maken. Onze luxe Lugarde modellen zijn speciaal ontworpen en gemaakt om aan jouw specifieke wensen en behoeften te voldoen.

Of je nu op zoek bent naar extra opslagruimte, een plek om te ontspannen of een fijne werkruimte, onze blokhutten zijn de perfecte oplossing.

Als je geïnteresseerd bent in het laten maken van een blokhut op maat, neem dan contact met ons op. Aarzel niet om een ​​afspraak te maken om met ons te praten over de opties voor jouw blokhut op maat. Je zult versteld staan ​​van wat er allemaal mogelijk is.

Advies en ondersteuning

Een toegewijd team van professionals staat klaar om je te adviseren en om je droomontwerp te realiseren. Of het nu gaat om een kleine tuinhuis of een grotere buitenverblijf, alles is mogelijk. We hebben een uitgebreide selectie van materialen en opties om uit te kiezen, waardoor je blokhut op maat perfect past bij de stijl van je tuin en huis.

Voordat we aan de slag gaan, zullen we graag met je in gesprek gaan over de mogelijkheden voor jouw blokhut op maat. We zullen je vragen stellen over je wensen en behoeften, en zullen advies geven over welke opties het beste bij je passen. We zullen je ook inzicht geven in het ontwerp- en bouwproces, zodat je precies weet wat je kunt verwachten.

We begrijpen dat het laten maken van een blokhut op maat een grote beslissing kan zijn, en daarom streven we ernaar om je tijdens het hele proces op je gemak te stellen. Of je nu al een duidelijk beeld hebt van wat je wilt, of nog in de beginfase van je idee bent, we zullen er alles aan doen om je te helpen bij het maken van de juiste keuzes.

Onze jarenlange ervaring in deze branche stelt ons in staat om unieke ontwerpen te creëren die zowel mooi als functioneel zijn. We begrijpen dat jouw blokhut op maat meer moet zijn dan alleen een mooi uiterlijk; het moet ook aan jouw specifieke behoeften voldoen.

Ons doel is om een blokhut op maat te maken die perfect past bij jouw levensstijl en behoeften, en die naadloos op gaat in de rest van je buitenruimte. We geloven dat je, als je eenmaal in je eigen blokhut met overkapping zit, je je eigen buitenparadijs hebt gecreëerd, om in te ontspannen en te genieten van de rust en stilte.

Het proces van het laten maken van een blokhut op maat is eenvoudig. Nadat we met je hebben besproken wat je wilt, zullen we je een voorstel doen en de schets laten zien. We zullen dan alle aspecten van het ontwerp met je doornemen, en we zullen eventuele wijzigingen aanbrengen om ervoor te zorgen dat het ontwerp precies is wat je wilt.
Zodra je akkoord gaat met het ontwerp, zullen we het bouwproces starten. We gebruiken alleen de beste materialen en technieken om ervoor te zorgen dat jouw blokhut op maat perfect is.

Persoonlijk advies

Wil je meer weten over onze blokhutten en alle mogelijkheden?

Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk advies. We helpen je graag bij het maken van de beste keuze.

Waarom een Blokhut bij OverkappingPlaza?

OverkappingPlaza is leverancier van hoogwaardige aluminium terrasoverkappingen, vaste wanden en schuifwanden. De moderne, state of the art productiefaciliteit van onze producent is gevestigd in Kevelaer, net over de grens in Duitsland. Hier brengt onze producent – onder naleving van alle binnen de in de branche vastgestelde kwaliteitsnormen – haar brede range aan hoogwaardige producten voort. Alle verandadaken worden standaard met 10 jaar garantie geleverd.

Naast het adembenemende design, onderscheiden OverkappingPlaza producten zich door innovatieve constructies en slimme oplossingen. De modulaire opbouw, de verborgen bevestigingsdelen, het unieke scharnierbare profiel alsook het gebruik van duurzame materialen en een hoogwaardige coating dragen bij aan doordachte systemen die passen bij moderne architectuur maar ook perfect aansluiten op de meer traditionele bouwstijlen.