Aluminium veranda’s

De beste kwaliteit tegen de scherpste prijs

Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment aan aluminium overkappingen in vele soorten en maten. En leveren deze ook allemaal op maat.

Ale onze overkappingen zijn voorzien van een CE-Normering en sterkteberekening.

Overkapping op maat laten maken

Geen huis is hetzelfde geen terras is even groot, daarom is maatwerk soms de beste oplossing zodat de veranda perfect past. Online een perfecte maatwerk oplossing vinden is vaak veel gedoe, lastig te vind en of onduidelijke formulieren, kortom het kost veel tijd.

Dankzij onze jarenlange ervaring met maatwerk veranda’s hebben wij de meeste vraagstukken al in het verleden opgelost en is er bijna geen maatwerkoplossing die wij niet eerder hebben opgelost.

Laten monteren

Wilt u zelf niet de montage doen dan kunnen wij u daarbij ook helpen. OverkappingPlaza Heeft eigen gekwalificeerde monteurs die al het werk uit handen kunnen nemen.

Overkapping zelf bouwen

Welke veranda je ook kiest ze worden allemaal geleverd als een compleet bouwpakket. Volledig voorzien van een uitgebreide handleiding en instructies waarin alles stap voor stap is uitgelegd. Kies je voor bezorging dan wordt de veranda bij je thuis afgeleverd netjes in een volledig pakket. Kom je de veranda zelf ophalen? Hou dan rekening met de breedte van de gekozen veranda, dit is de minimale lengte van het pakket. Zelf je eigen veranda bouwen met een beetje hulp van OverkappingPlaza,mocht je vragen hebben kun je ons altijd bellen.

10 redenen waarom u kiest voor OverkappingPlaza

  1. Onze veranda’s besteld u geheel op maat en stijl van uw woning.
  2. Verschillende typen daken zowel horizontaal als schuin aflopen.
  3. Hoogwaardige montage materialen en de beste coating.
  4. Grote keus in dakbedekking zowel glas als polycarbonaat.
  5. Ledverlichting in de liggers is een optie.
  6. Uw overkapping volledig uit te breiden als tuinkamer met echte kozijnen
  7. Duidelijke handleiding voor zelfmontage of montage door een vakman.
  8. Duurzaam, Laagste prijs garantie, milieuvriendelijk.
  9. Onderhoudsvriendelijk en makkelijk te reinigen
  10. Garantie van minimaal 10 jaar.

Persoonlijk advies

Persoonlijk advies volledig op maat! Onze specialisten helpen graag bij het verwezenlijken van de beste oplossing voor elke situatie!

De kwaliteit van de Overkappingen is net zo belangrijk als een goede prijs

OverkappingPlaza heeft zeer veel keuzes aan veranda’s. Juist door ons ruime assortiment hebben wij veel ervaring bij het helpen uitzoeken van de juiste veranda die perfect bij u past. De eerste vraag is of je voor hout of aluminium gaat. ieder zeer geschikt maar geven beiden een totaal andere uitstraling. Hout geeft een warmere uitstraling waar aluminium juist een luxere en modernere uitstraling geeft aan uw huis. Ook heeft een aluminium veranda minder onderhoud nodig en gaat deze veel langer mee.

Heeft u hulp nodig bij jou zoektocht? Kom kijken in onze showroom hier kun je al onze veranda’s direct bekijken en het verschil tussen de vele veranda’s direct zien. Als je de eerste stap van materiaal keuze heb gemaakt, dan is de vraag waar je de veranda zou willen hebben. Wordt het een aanbouw aan het huis wilt of ga je voor een vrijstaande veranda over je terras elders in de tuin.

Naast de goedkoopste en de duurste veranda’s is er heel veel keuzen die hier tussen vallen, van polycarbonaat tot glas veranda’s in vele kleuren, maten en afwerkingen. Wil je een ronde of klassieke goot er zijn zoveel keuzes. Heb je hulp nodig met het uitzoeken van dé perfecte veranda dan helpen wij je graag.