Aanbouwveranda.

Bekijk hier onze uitzonderlijke Aanbouwveranda’s.

Aanbouwveranda, een uitbreiding van uw huis.

Wilt u meer beschut zitten of langer buiten zitten achter uw woning? Dan is een aanbouwveranda de ideale oplossing. Deze veranda is open, maar door het dak bent u beschermt tegen meerdere weersomstandigheden. Zo wordt buiten verbonden met binnen. En kunt u ook als het minder weer is, toch buiten zitten.

Houten aanbouwveranda.

Als u achter uw huis wat meer beschut of langer buiten wilt zitten, dan is een aanbouwveranda de ideale oplossing. De veranda is open, maar door het dak bent u beschermt tegen fel zonlicht, wind en regen. Zo kunt u ook als het minder weer is, toch buiten zitten.

U kunt er ook bijvoorbeeld tuinmeubelen of een barbecue onder plaatsen, zodat ze droog staan. Voordeel van een aanbouwveranda is dat deze in Nederland vaak zonder vergunning gebouwd mag worden.

OverkappingPlaza heeft ruime keuze in standaard aanbouwveranda’s, maar ook maatwerk is mogelijk. Onze specialisten helpen u graag bij het samenstellen van de aanbouwveranda die aan al uw wensen voldoet.

Aanbouwveranda bouwpakket.

Standaard worden de aanbouwveranda’s als bouwpakket geleverd. Dankzij een duidelijke handleiding is de aanbouwveranda snel en eenvoudig te plaatsen. Ook worden natuurlijk alle bevestigingsmaterialen meegeleverd, zodat u direct aan de slag kunt. U kunt de aanbouwveranda ook laten opbouwen, mocht u daar zelf de tijd of gelegenheid niet voor hebben. De aanbouwveranda kan snel en deskundig bij u op locatie worden geplaatst. Aan u dus de keuze: zelf aan de slag of laten doen.

Een aanbouwveranda kunt u ook voorzien van een veranda hek. Voor een mooie uitstraling of om de looproute te stroomlijnen. Wilt u liever een overkapping die niet aan huis vastzit dan kunt u ook kiezen voor een buitenverblijf met plat of zadeldak of een kapschuur. Ook hier zijn de mogelijkheden eindeloos. Zo kunnen deze van wanden, Steel Look deuren en ramen worden voorzien. Neem contact op met OverkappingPlaza zodat wij u kunnen doorverwijzen naar een van onze specialisten.

Onze aanbouwveranda’s op een rij.

Aanbouwveranda Ancona-diepte 3000mm

Meer Informatie

Aanbouwveranda Ancona-diepte 4000mm

Meer Informatie

Aanbouwveranda Lucca-diepte3000mm

Meer Informatie

Aanbouwveranda Lucca-diepte 4000mm

Meer Informatie